Vakantiepark Molenwaard – Ottoland – Zuid-Holland – Nederland – dejongintra

Vakantiepark Molenwaard – Ottoland – Zuid-Holland

Bij Vakantiepark Molenwaard ervaart u het ultieme vakantiegevoel voor jong en oud. Ontdek het park en de karakteristieke omgeving door op avontuur te gaan met uw Polderpaspoort en kom de meest bijzondere plekjes tegen op en buiten het vakantiepark. Ga onbeperkt op bezoek bij Fien & Teun op de Avonturenboerderij voor een dikke knuffel en een leuke foto, help mee in de moestuin, knutsel een insectenhotel of voedt de dieren. Geniet van verrassend veel vermaak met het leukste live-entertainment van Fien en Teun of klauter op de vele speeltoestellen.
Laat uzelf culinair verwennen in het restaurant met diverse ambachtelijke streekproducten of ga langs in de streekwinkel op het park om zelf een heerlijke maaltijd te bereiden.
Neem een verfrissende duik in de natuurplas op het park of dobber rustig rond op het water. Huur een waterfiets en vaar met het hele gezin tussen de eendjes door.
Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u geheel in thema verblijven in een van de

(Update Maart 2023)
Plaats: Ottoland
Regio: Zuid-Holland
Land: Nederland

deJongIntra, sinds 1972 specialist in het samenstellen van vakanties, iedereen toe. Vakantie, een heerlijk vooruitzicht! Een periode waarin u volop gaat genieten en de dagelijkse verplichtingen even mag vergeten. Wij verdiepen ons in de vakantiewensen van onze klanten. Iedereen heeft per slot van rekening zo zijn eigen voorkeuren. Of u alleen, met uw partner, met uw gezin of in een groep wilt reizen, wij vullen het graag samen met u in. Welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u een hele zorg minder heeft. Een mooie vakantie in Nederland!

Bekijk hier alle vakanties van deJongIntra.nl of alle vakanties naar OttolandZuid-Holland

Bron: deJongIntra.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie