Vakantiehuis voor 5 personen in Leimuiden

Vakantiehuis voor 5 personen in Leimuiden

(Update Maart 2023)

Kom winterkamperen met jouw caravan, camper of tent en geniet bij jouw kampvuurtje van een winter bbq, maak een mooie polderwandeling en geniet. Het gehele jaar open met indoor faciliteiten dus ook bij minder mooi weer leuk voor kids. Beleef een vakantie op onze in werking zijnde vee/ agrotoerisme kampeer en educatie boerderij. Op ons erf tref je in de stallen een heuse indoor-speelboerderij met koeien, pony, ezels, mini varkens, alpaca’s, kippen geiten en een sportveld met trampolines ,een slingertouw in het stro ,een mega glijbaan, broodjesservice en zomers maaltijden en een boerenterras. kinderen mogen een handje helpen en kunnen een boerendiploma halen. Je verblijft in jouw eigen kampeermiddel op ons kampeerveld Polderzicht waar je kunt genieten van een weids Hollands uitzicht in de polder waar onze kudde lakenvelders grazen en de prachtige zonsondergangen krijg je er zomaar bij.Het genoemde tarief staat voor 2 personen en hun kampeermiddel,extra personen eu 5 per persoon p/n.


Vakantiehuis in Leimuiden

Accomodatie: Kampeerplek
Plaats: Leimuiden
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 5 personen
Beschikbare Faciliteiten: Internettoegang (WiFi), Speelweide, Internet, Speeltoestellen, Wasmachine (gedeeld met anderen), Tafeltennistafel, Trampoline, Wasdroger (gedeeld met anderen), Zandbak, Vergaderingen, Flip-over, Whiteboard, Badkamer (gedeeld met anderen), Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Douche, Elektriciteit, Fietsen beschikbaar (tegen betaling)


Vakantiehuis in Leimuiden

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Leimuiden en in de regio Zuid-Holland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie