Vakantiehuis voor 2 personen in Sommeldsijk

Vakantiehuis voor 2 personen in Sommeldsijk

(Update Februari 2023)

Ervaar de ultieme ontspanning in ons natuurhuisje, waar de natuur centraal staat. De Diamond Suites, vernoemd naar zijn diamantvorm, bevinden zich op een unieke locatie. Hier kunt u zich terugtrekken uit de dagelijkse drukte terwijl u in alle rust en stilte geniet van het buitenleven. De vrijstaande Diamond Suite Hazel wordt ook wel de hotel suite genoemd. De Hazel is gelegen op een van de mooiste plekken van Goeree Overflakee, aan de rand van het dorp in een voormalige paardenweide. Op korte afstand bevindt zich ons voedselbos Lust & Last waar u op gezette tijden doorheen kunt wandelen. Hier kunt u paarden, hazen, fazanten en zelfs reeen spotten. De Hazel is compact, geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien. Denk aan een comfortabele living, een kleine keuken met koelkast en Nespresso machine, badkamer met inloopdouche en een terras met meubels. De suite is voorzien van 100% zonne energie. Wilt u toch wat meer ruimte? Bekijk dan een van onze andere Diamond Suites.

Accomodatie: Tiny house
Plaats: Sommeldsijk
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 2 personen

Beschikbare Faciliteiten: Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Tuin, Terras (prive), Koel-/vriescombinatie, Terras, Internettoegang (WiFi), Keuken, Verwarming (elektrisch), Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Sanitaire voorzieningen, Drinkwater, Parking, Verwarming (CV)

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje.

Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Sommeldsijk en in de regio Zuid-Holland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie