Resort De Biesbosch 6 – Dordrecht – Zuid-Holland

Resort De Biesbosch 6 – Dordrecht – Zuid-Holland

(Update Februari 2024)

De verschillende type chalets staan verspreid over Resort De Biesbosch. Ze zijn er in diverse varianten, die zowel van de buitenkant als ook qua interieur kunnen verschillen, ook binnen een type.

Er zijn vier verschillende 6-pers. varianten. Zo is er een chalet met keuken met afwasmachine en combimagnetron en drie slaapkamers met elk een 2-pers., twee 1-pers. bedden of in sommige gevallen een stapelbed (NL-1732). Verwarming geschied middels CV. Er zijn tevens een chalet dat van buiten iets minder modern oogt dan het chalet zoals hierboven beschreven (NL-3550). De indeling is overigens nagenoeg hetzelfde. De inrichting is comfortabel en compleet. Dan is er een wat eenvoudiger type chalet (NL-3316-15) te huur. Dit type beschikt over een magnetron in de keuken en wordt verwarmd middels een comfortabele gaskachel. Dit type beschikt over drie slaapkamers waarvan een met een 2-pers. bed, een met twee 1-pers. bedden en een met een stapelbed. Als laatste is er een type met apart toilet (NL-4386).

Alle chalet beschikken over een complete inrichting. Er is altijd een tuin met terras en tuinmeubelen aanwezig. Er is tevens parkeergelegenheid voor een auto bij het chalet.

Naast de 6-pers. chalets, zijn er ook vier verschillende types 4-pers. chalets.

Accomodatie: Resort De Biesbosch 6
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Ja
Plaats: Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in DordrechtZuid-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie