RCN Toppershoedje – Kampeerplaats met prive sanitair – Ouddorp – Zuid-Holland – RCN

RCN Toppershoedje – Kampeerplaats met prive sanitair – Ouddorp – Zuid-Holland

Eigen douche, wc en wastafel

(update April 2022)
Plaats: Ouddorp
Regio: Zuid-Holland
Land: Nederland
Soort vakantie: Campings, Kamperen
Waardering: 3
Aantal Sterren: 3

Ben je op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je  kampeerplek? Kies dan voor een van onze kampeerplaatsen met het nieuwe prive sanitair op onze camping. Je verblijft dan op een kampeerplaats plus!
De plus plaatsen beschikken over wateraansluiting, 16 ampere stroomaansluiting, CAI en Wi-Fi (1 device gratis). Deze plaatsen zijn gelegen op het ‘Bremveld’.
Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.
Aan groepen en jongeren kan een borgsom gevraagd worden bij aankomst op het park.

RCN Vakantieparken in Nederland. Schitterend gelegen op unieke locaties in Nederland. Op de RCN Vakantieparken in Nederland geniet je van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes midden in de natuur. Boek een vakantie bij een van onze bungalowparken in Nederland of kampeervakantie in het bos, aan het water of aan het breedste zandstrand van Nederland. En geen bijkomstigheid, onze parken zijn uitermate kindvriendelijk met verschillende activiteiten en sportmogelijkheden. De RCN vakantieparken in Nederland hebben veel speelgelegenheden waaronder sommigen zelfs een speelparadijs.

Bekijk hier alle vakanties van RCN.nl of alle vakanties naar OuddorpZuid-Holland

Bron: RCN.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie