Camping Hoek Van Holland – Hoek van Holland – ANWB Camping

Camping Hoek Van Holland – Hoek van Holland

(Update Augustus 2022)

De langgerekte camping ligt dichtbij strand, zee en bos. Het terrein wordt overheerst door chalets en stacaravans. Op een vrij smalle strook daar tussenin zijn verschillende veldjes met niet al te grote staanplaatsen. Ongeveer de helft ervan heeft een elektrische aansluiting. Niet ver van de ingang tref je een camperveld, een drietal tentenveldjes en een sportveld aan en in het midden van de camping nog een tentenveldje en een leuke speeltuin. Om de omgeving te verkennen kun je een fiets huren.

Accomodatie: vakantie Campings
Campings aan zee
Strandcampings
Grote camping (337 plaatsen)
Aantal Sterren: 2
Plaats: Hoek van Holland
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Hoek van Holland en in de provincie Zuid-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie