Beachhouse Goldfink – Den Haag – Zuid-Holland

Beachhouse Goldfink – Den Haag – Zuid-Holland

(Update Februari 2024)

Dit heerlijke appartement in Den Haag ligt vlak bij de zee en is voorzien van 3 slaapkamers die 6 gasten kunnen accommoderen. Deze locatie is een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie aan zee.

Het centrum bevindt zich op 3 km afstand en je kunt een gezonde wandeling maken langs de zee, die op 1 km van de accommodatie te vinden is. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen in de supermarkt op 300 m afstand.

Het terras is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en dankzij de centrale verwarming kun je ook in de winter genieten van een aangename binnentemperatuur. Er is een wasmachine die je kunt gebruiken om je kleding te wassen.

Er is direct openbaar vervoer naar zowel Den Haag centraal als Den Haag Holland spoor.

Accomodatie: Beachhouse Goldfink
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Den HaagZuid-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie