Vakantiehuis voor 6 personen in Geersdijk

Vakantiehuis voor 6 personen in Geersdijk

(Update Maart 2023)

Winter sauna. inclusief gebruik van prive sauna (35 Euro per keer). De 4 vakantiehuizen hebben gezamenlijk een zwembad (gesloten 1 okt-1 apr). Dit natuurhuisje heeft een heerlijk zuidterras, een gezellige volledig ingerichte eetkeuken en woonkamer waar het heerlijk zit m et een prachtig uitzicht door een indrukwekkend rond raam op de enorme tuin. Boven zijn 2 slaapkamers. Dit huis is knus en volledig ingericht. In deze tuin vindt u altijd ergens een eigen plekje waar u kan genieten. Een familieplek waar kinderen slapen; dus na 10 uur s avonds is er rust (soms laat de pauw zich horen) De kinderen kunnen naar hartenlust rennen, spelen of springen op de trampoline. Boven zijn 2 slaapkamers, met in totaal 5 bedden. Het is een plekje waar je je heerlijk voelt en niet meer weg wilt (althans dat zijn de reacties….) Parkeerplaats op loopafstand. Wij wonen zelf ook op het terrein, dus als er wat is, gewoon even naar Barbara vragen! Overigens wonen onze twee pauwen hier ook… niet te missen!


Vakantiehuis in Geersdijk

Accomodatie: Vakantiehuis
Plaats: Geersdijk
Provincie: Zeeland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 6 personen
Beschikbare Faciliteiten: Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (prive), Verwarming (CV), Speelweide, Tuindeuren, Speeltoestellen, Trampoline, Tv, Keuken, Parking, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Laadpaal, Zwembad (gemeenschappelijk)


Vakantiehuis in Geersdijk

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje. Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Geersdijk en in de regio Zeeland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie