Vakantiehuis voor 4 personen in Retranchement

Vakantiehuis voor 4 personen in Retranchement

(Update Februari 2023)

Het natuurhuisje is een huisje die veel privacy biedt, waar je tot rust kunt komen en waar je volop kunt genieten van de ruimte om je heen. Het natuurhuisje is voorzien van een ruime tuin, die afgescheiden is van de weg en het kanaal. Het geheel is omgeven door groen, evenals de oprijlaan en het pad naar de kanaalweg. De totale oppervlakte van het terrein is ongeveer 1,5 ha. Er is een kleine wijngaard en er zijn vruchtbomen, een drinkput voor dieren en een takkenril van snoeihout. In het natuurhuisje zijn huisdieren toegestaan.

Accomodatie: Vakantiehuis
Plaats: Retranchement
Provincie: Zeeland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 4 personen

Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Verwarming (CV), Wasmachine, Internettoegang (WiFi), Tuin

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje.

Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Retranchement en in de regio Zeeland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie