RCN de Schotsman – Comfort camperplaats – Kamperland – Zeeland – RCN

RCN de Schotsman – Comfort camperplaats – Kamperland – Zeeland

extra faciliteiten op de plaats

(update April 2022)
Plaats: Kamperland
Regio: Zeeland
Land: Nederland
Soort vakantie: Campings, Kamperen
Waardering: 4
Aantal Sterren: 4

De camper-plaatsen zijn ongeveer 80 m2, de ondergrond is verhard. Deze comfortplaatsen hebben 16 ampere stroom, CAI- en wateraansluiting.
Waterinname is mogelijk op het camperservicestation, hier is ook een voorziening om uw vuilwatertank te legen. Op het terrein zijn diverse sanitairgebouwen, voor het legen van uw chemisch toilet is er bij elk sanitairgebouw een chemische stortplaats aanwezig.  
Gratis Wifi aanwezig op het park

RCN Vakantieparken in Nederland. Schitterend gelegen op unieke locaties in Nederland. Op de RCN Vakantieparken in Nederland geniet je van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes midden in de natuur. Boek een vakantie bij een van onze bungalowparken in Nederland of kampeervakantie in het bos, aan het water of aan het breedste zandstrand van Nederland. En geen bijkomstigheid, onze parken zijn uitermate kindvriendelijk met verschillende activiteiten en sportmogelijkheden. De RCN vakantieparken in Nederland hebben veel speelgelegenheden waaronder sommigen zelfs een speelparadijs.

Bekijk hier alle vakanties van RCN.nl of alle vakanties naar KamperlandZeeland

Bron: RCN.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie