Heinkenszand – Heinkenszand – Zeeland

Heinkenszand – Heinkenszand – Zeeland

(Update Juni 2023)

Gezellig huisje in vakantiepark Stelleplas.

Tussen de Scheldemonding, de Verse Zee en het Nationaal Park Oosterschelde verblijft u in een landelijke omgeving in een levendig vakantiepark aan de Stelleplas. Hier heeft u direct toegang tot het parkachtige terrein met diverse recreatiemogelijkheden, maar ook tot het restaurant en het zwemmen in het meer.

Bezoek de brede zandstranden aan de Noordzeekust in het westen, of de steden De Poel en Vlissingen. Hier in Zeeland bent u altijd dicht bij het water – geniet van de mooie vakantiesfeer en ga zwemmen, wandelen, sporten of bezoek historische plaatsen zoals Fort Ellewoutsdijk of Fort Rammekens. U kunt alles snel bereiken met de fiets of de auto.

Kijk uit naar een heerlijke tijd in Zeeland!

Accomodatie: Heinkenszand
Maximum aantal personen: 5
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Ja
Plaats: Heinkenszand
Provincie: Zeeland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in HeinkenszandZeeland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie