De Gouden Eeuw – Middelburg – Zeeland

De Gouden Eeuw – Middelburg – Zeeland

(Update Juni 2023)

Het karakteristieke vakantiehuis is ideaal voor koppels met viervoeters, houd wel rekening met een wat steile trap naar de 1e verdieping. Het huis ligt mooi verscholen voor privacy en rust, maar zodra je een voet buiten de deur zet, bevind je je midden in het centrum van Middelburg, Zeeland.

Hier zijn volop restaurants, uitgaangsgelegenheden en supermarkten te vinden. Op nog geen 10 km afstand sta je al op het strand van Zoutelande en het treinstation is een km lopen. In Middelburg zijn mooie wandel- en fietsroutes beschikbaar die je langs alle culturele bezienswaardigheden begeleiden.

‘ s Avonds kun je bijkomen op het balkon met een hapje en een drankje, of maak gebruik van de relaxruimte met openslaande deuren.

In het centrum van Middelburg is het betaald parkeren, onze gastvrouw wijst je graag naar een gratis parkeerplaats die ongeveer op een kwartiertje lopen ligt. Uiteraard kun je je spullen voor de deur in- en uitladen.

Accomodatie: De Gouden Eeuw
Maximum aantal personen: 2
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Middelburg
Provincie: Zeeland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in MiddelburgZeeland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie