Camping De Boshoorn – Serooskerke Walcheren – ANWB Camping

Camping De Boshoorn – Serooskerke Walcheren

(Update: Januari 2023)

De kleinschalige en kindvriendelijke camping ligt tussen de dorpjes Oostkapelle, Vrouwenpolder en Serooskerke. Op het terrein zijn grote en kleinere plaatsen. Het sanitairgebouw is verwarmd. Er is een grote sport- en speelweide, een speeltuin met ruimte voor balspelen en een overdekte recreatieruimte. Een vakantiewoning is te huur en zes chalets. Het bos en het strand van Oostkapelle of Vrouwenpolder bevinden zich op ca. 10 minuten fietsen. Middelburg, Veere en Domburg liggen op 6 km afstand.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (16 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Serooskerke Walcheren
Provincie: Zeeland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Serooskerke Walcheren en in de provincie Zeeland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie