Camping De Boshoek – Serooskerke Walcheren – ANWB Camping

Camping De Boshoek – Serooskerke Walcheren

(Update Augustus 2022)

In een landelijke omgeving ligt deze verzorgde, autovrije camping. De staanplaatsen liggen op, door halfhoge hagen omzoomde, veldjes. Verspreid op de camping staan (fruit)bomen. Een enkel veldje ligt in een boomgaard. Heggetjes markeren je plek. Het sanitair en een recreatieruimte, met keukentje, vind je in een verzorgd gebouw. In het hoogseizoen kunnen de kinderen met pony’s rijden en organiseert de eigenaar een ‘frietfestival’ van eigen geteelde aardappelen. Je fiets stal je in een schuur.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (25 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Serooskerke Walcheren
Provincie: Zeeland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Serooskerke Walcheren en in de provincie Zeeland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie