Boerderijcamping Gideonse – Serooskerke Walcheren – ANWB Camping

Boerderijcamping Gideonse – Serooskerke Walcheren

(Update Januari 2023)

Deze camping op het Walcherse platteland is rustig gelegen aan een doodlopende weg tussen uitgestrekte velden. Het terrein is onderdeel van een akkerbouwbedrijf. De ruime tot zeer ruime staanplaatsen zijn afgebakend door hagen. Voor kinderen zijn er veel speelmogelijkheden en ook pony’s en kleinvee. Er is een fietsenstalling en een recreatieruimte. Serooskerke ligt op 1,5 km afstand en daar zijn diverse winkels waaronder een supermarkt. Volop fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (22 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Serooskerke Walcheren
Provincie: Zeeland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Serooskerke Walcheren en in de provincie Zeeland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie