8 persoons vrijstaand met jacuzzi – Colijnsplaat – Zeeland

8 persoons vrijstaand met jacuzzi – Colijnsplaat – Zeeland

(Update Februari 2024)

Deze vrijstaande 8-persoons villa is van alle gemakken voorzien! 4 Slaapkamers, 2 badkamers, een ruime Finse sauna en een buiten jacuzzi voor 6 personen.

Uw eigen wellness omvat een sauna, whirlpool en een royale inloopdouche en een 6-persoons buiten jacuzzi. En omdat uw vakantie in Zeeland begint zodra u bij ons binnen stapt, zorgen wij standaard voor fris opgemaakte bedden!

Parkeren: Er is ruimte voor 2 auto’s bij de villa. Honden zijn van harte welkom.
Extra bij te huren: Kinderstoelen en kinderbedjes. Green Egg (BBQ) kosten ‚¬ 19,50 inclusief 3 kilo kolen of ‚¬ 30,00 inclusief 10 kilo kolen.

Het park wordt in fasen gebouwd. Dit kan betekenen dat er op het park werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Vanzelfsprekend wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Accomodatie: 8 persoons vrijstaand met jacuzzi
Maximum aantal personen: 8
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Colijnsplaat
Provincie: Zeeland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in ColijnsplaatZeeland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie