Villa Duyncoogh – Vakantie Woning – De Koog – Texel

Villa Duyncoogh – De Koog

(Update Februari 2024)

De ideale vakantiewoning voor jou en je hele familie. Villa Duyncoogh is een vrijstaande, ruime, comfortabele en luxe 14-persoons vakantiewoning waar jij samen met je familie en/of vrienden kunt genieten van veel comfort. Deze bijzondere vakantiewoning staat in een rustige wijk, net buiten De Koog, met bos, duinen, strand en zee op loopafstand. Er zijn 7 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Op de begane grond is een tuingerichte en riante woonkamer met veel ramen, een heerlijke lounge hoek, een grote eettafel en een open keuken met bar. De handgemaakte houten keuken is voorzien van een koelkast, een vaatwasser, een 5-pits gasfornuis, een Quooker, een Nespressomachine, een koffiefilterzetapparaat en een wijnklimaatkast, er is voldoende serviesgoed en bestek aanwezig. Via een van de drie schuifpuien komt u in de achtertuin. Er zijn op de begane grond 2 ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer met bad en/of douche, wastafel en toilet. Op de begane grond is ook een separaat toilet en een bijkeuken met een wasmachine, een droger, strijkplank en strijkijzer. Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers, ieder met een eigen badkamer met in ieder geval een douche en een wastafel. Er zijn 2 slaapkamers met openslaande deuren naar het balkon (aan de achterzijde van de woning). Op de eerste verdieping zijn ook twee separate toiletten. In de tuin (omheind) is een groot terras met een ruime tafel en staan een aantal loungebanken om heerlijk op te relaxen. Via het houten terras komt u bij de inpandige sauna met (warme) buitendouche. er is ook een barbecue aanwezig (houtskool). In de kleine berging worden de tuinkussens opgeborgen en staat de barbecue (houtskool) voor je klaar. Er is bij deze vakantiewoning voldoende parkeergelegenheid en in de carport kunnen uw (huur-) fietsen worden gestald. Bij aankomst zijn de bedden voor je opgemaakt en ligt er per persoon een handdoeken set klaar.

Accomodatie: Vakantie Woning
Maximum aantal personen: 14
Plaats: De Koog
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in De Koog op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten