Twaalfpersoons vakantiehuis – Vakantie Woning – De Dennen – Texel

Twaalfpersoons vakantiehuis – De Dennen

(Update Februari 2024)

Groot vrijstaand vakantiehuis tussen De Koog en Den Burg op 3 kilometer van het strand. ‘t Langebosch bestaat uit huisje Ekster (zeven persoons) en huisje Duif (vijf persoons). In de Ekster is genoeg ruimte om met twaalf personen te verblijven (zie plattegrond bij foto’s.) Daarnaast heeft huisje Duif ook nog een eet en zithoek. Huisje Ekster heeft beneden een tweepersoons slaapkamer. Boven zijn er per huisje een tweepersoons slaapkamer en een driepersoons slaapkamer. In totaal heeft ‘t Langebosch dus vijf slaapkamers en twee badkamers en een extra toilet. De woonkamer van de Ekster heeft een zithoek met plaats voor twaalf personen en flatscreen-tv. De eetkamer heeft een grote tafel met twaalf stoelen. De open keuken is ingericht met magnetron, oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en koffiezetapparaat en genoeg keukengerei. Beide badkamers hebben een inloopdouche, wastafel en toilet. Beneden is er een slaapkamer voor twee personen (twee eenpersoons-boxspringbedden 90 x 200). Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers met twee eenpersoons-boxspringbedden (90 x 200) en twee slaapkamers met drie boxspringbedden (90 x 200). Er is een groot terras. Tuinmeubilair is aanwezig.

Accomodatie: Vakantie Woning
Maximum aantal personen: 12
Plaats: De Dennen
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in De Dennen op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten