Senior Suite – Kamer – De Koog – Texel

Senior Suite – De Koog

(Update April 2022)

Senior suite in gezellig famliehotel op loopafstand van bos, duinen en strand. De Senior suite is een kamer van 42 m2 met een Kingsize bed en slaapbank. De kamer is voorzien van een roomdivider waarbij de kamer wordt verdeeld in twee ruimtes met een fijne zithoek, koffie-/thee faciliteiten,LED TV, telefoon met wek-dienst, wekkerradio, kluisje, bureau/kaptafel. De royale badkamer is voorzien van een ligbad, douche en toilet. De kamer bevindt zich op de 2e etage en is bereikbaar met lift.

Accomodatie: Kamer
Maximum aantal personen: 2
Plaats: De Koog
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in De Koog op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie