Schapenboet – Vakantie Woning – Oosterend – Texel

Schapenboet – Oosterend

(Update April 2022)

Vrijstaande bungalow voor rustzoekers op parkje net buiten Oosterend. Entree, woonkamer met zithoek en eethoek. Open keuken met o.a. een vaatwasser. Slaapkamer met een tweepersoonsbed (160 x 200 cm). Tweede slaapkamer met een stapelbed (90 x 200 cm); derde slaapkamer met een tweepersoonsbed (140 x 200 cm). Badkamer met douche, wastafel en toilet. Rond de bungalow beschik je over een ruim gazon met terras en tuinmeubels.

Accomodatie: Vakantie Woning
Maximum aantal personen: 6
Plaats: Oosterend
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in Oosterend op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie