Kampeerplaats 14 – Camping – Den Hoorn – Texel

Kampeerplaats 14 – Den Hoorn

(Update April 2022)

Kleinschalige en gemoedelijke camping met privesanitair. Camping De Waddenster beschikt over 15 royale kampeerplaatsen. De plekken zijn ruim opgezet en liggen beschuit door een bomenhaag. Iedere plek heeft prive sanitair, 16 ampère elektriciteit, een eigen water aansluiting en afvoer en goed werkende wifi (glasvezel ). Er zijn een aantal picknicktafels aanwezig vraag er gerust naar als u er 1 wil gebruiken. Er er is ook een centrale stortplaats voor je chemisch toilet.

Accomodatie: Camping
Maximum aantal personen: 5
Plaats: Den Hoorn
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in Den Hoorn op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie