Farm suite – Kamer – Oosterend – Texel

Farm suite – Oosterend

(Update April 2022)

Luxe farm suite op de eerste verdieping in authentieke stolpboerderij bij de Waddenzee. De luxe Farm Suites liggen op de eerste verdieping aan de oost- en westzijde van de boerderij, met uitzicht over de landerijen, authentiek Oost en de Waddenzee. De details in de kamer verraden de historie van de boerderij. Via de entree kom je in de ruime kamer met een tweepersoons bed (160 x 200 cm). Badkamer met inloopdouche, wastafel en apart toilet.  Er is een Smart TV (32 inch), open kast, minibar met een lokaal & bewust assortiment, een waterkoker, slow coffeemaker en verschillende theespecialiteiten. Rond de boerderij is een grote tuin met terrassen waar je als gast heerlijk kunt relaxen.

Accomodatie: Kamer
Maximum aantal personen: 2
Plaats: Oosterend
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in Oosterend op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie