De Houtsnip – Vakantie Woning – De Koog – Texel

De Houtsnip – De Koog

(Update April 2022)

De Houtsnip is een duurzaam natuurhuisje. Nieuwbouw met oplevering maart 2022
De Houtsnip is volledig CO2 neutraal vakantiehuisje voorzien van warmtepomp en zonnepanelen. Het tweepersoons huisje staat op een unieke locatie.
De Houtsnip is voorzien van een ruime woonkamer.
De keuken is voorzien van alle moderne gemakken en in de luxe badkamer kunt u gebruik maken van een inloopdouche.
De slaapkamer is voorzien van een Kingsize boxspringbed van topkwaliteit met Texeler-dekbedden.
Het huisje heeft een overdekt terras en kunt u gebruik maken van de grote tuin met vijver. Dit duurzame huisje is een Adult Only accommodatie.

Accomodatie: Vakantie Woning
Maximum aantal personen: 2
Plaats: De Koog
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in De Koog op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie