de Abeel – Vakantie Woning – De Koog – Texel

de Abeel – De Koog

(Update Februari 2024)

Rietgedekte villa op 5 minuten fietsen van het strand bij De Koog. Vakantievilla De Abeel is een rietgedekte villa met een luxe, smaakvolle inrichting.
Entree in gang met berging, separaat toilet, kapstok en spiegel. Ruime woonkamer met pellet kachel, royale living met acht persoons eettafel. Dressoir met grote smart-tv en een radio/cd speler. Open keuken met combi-oven, koelkast met separate vriescombinatie, vaatwasser, vierpits inductiekookplaat, uitgebreide keukeninventaris met onder andere koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker, broodrooster, sinaasappelpers en handmixer.
Master bedroom met een tweepersoons boxspringbed voorzien van een topdekmatras, linnenkast, smart-tv en verduisterende gordijnen. Badkamer (invalide vriendelijk) aansluitend aan de slaapkamer met een zeer ruime douche-unit voorzien van hand- en regendouche, sunshower, douchestoel, wastafel met spiegelkast en een toilet met armsteunen.
Bijkeuken met wasmachine en wasdroger.
Op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer met twee boxspringbedden, zitje met comfortabele fauteuils, smart-tv, commode/ladekast, verduisterende gordijnen en een Frans balkon. De derde slaapkamer (ca. 8,5 m2) heeft een luxe boxspringbed en boxspring onderschuifbed, commode/ladekast en verduisterende vouwgordijnen. De vierde slaapkamer (ca. 7 m2) heeft luxe boxspringbed en boxspring onderschuif bed, commode/ladekast en verduisterende vouwgordijnen.
De tweede luxe badkamer is voorzien van een ligbad met whirlpoolfunctie, separate douchecabine met hand- en regendouche, dubbele wastafel en toilet. Op de 1e verdieping is ook een berging met kinderbedje, -box en -stoel (linnen voor kinderbedje zelf meenemen).
Naast de voordeur is een kleine overkapping voor het stallen van fietsen, een scootmobiel of buitenspeelgoed.
De ruime tuin is omzoomd met een bielzen schutting, dijkjes en duintjes. Er is een terras op het zuidwesten met tuinmeubilair en een terraskachel/barbecue.

Accomodatie: Vakantie Woning
Maximum aantal personen: 8
Plaats: De Koog
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in De Koog op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten