Bungalowpark De Noordel – WadLeuk – Vakantie Woning – Oosterend – Texel

Bungalowpark De Noordel – WadLeuk – Oosterend

(Update April 2022)

Moderne bungalow met aparte werkkamer/stiltekamer en gezellige tuinkamer. De woonkamer met zithoek en eethoek is voorzien van een gezellige sfeerhaard, smart-TV en DVD-speler. De open keuken is ingericht met een vaatwasser, wasmachine, filter koffiezetapparaat en Nespresso. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. In de werkkamer/stiltekamer staan een bank, een bureau en een extra TV. Badkamer met ligbad, separate douche met sunshower en dubbele wastafel.
WadLeuk heeft een comfortabele, beschutte tuinkamer (22 m2) met tuinmeubilair en eethoek. In de grote beschutte tuin is altijd een fijn plekje te vinden.

Accomodatie: Vakantie Woning
Maximum aantal personen: 2
Plaats: Oosterend
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in Oosterend op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie