Altijd Wad – Vakantie Woning – De Cocksdorp – Texel

Altijd Wad – De Cocksdorp

(Update April 2022)

Vrijstaand vakantiehuis in De Cocksdorp op korte afstand van Noordzeestrand en Waddenzee. Beneden: entree grote doorzon woonkamer met open haard, open keuken met oven en magnetron. De bijkeuken met wasmachine. Luxe badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet op de begane grond.
1e verdieping: 4 slaapkamers, 2 met 2 bedden en wastafel en 2 met 1 bed. Op de overloop is een apart toilet.
Grote, door bosschages omheinde, achtertuin met heerlijk zonnig terras met aan het eind de Roggesloot. Het uitkijkpunt over het Wad ligt op 100 meter.

Accomodatie: Vakantie Woning
Maximum aantal personen: 6
Plaats: De Cocksdorp
Waddeneilanden / Texel
Nederland

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings op Texel. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en rustig.

Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Ronde om Texel (de grootste catamaranrace ter wereld), de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van Texel.Net of alle vakantiewoningen in De Cocksdorp op de Waddeneilanden

Bron: Texel.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Auto Huur regelen. Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie