RCN het Grote Bos – Kampeerplaats met prive sanitair – Doorn – Utrecht – RCN

RCN het Grote Bos – Kampeerplaats met prive sanitair – Doorn – Utrecht

Eigen sanitair: douche, wastafel, toilet

(update April 2022)
Plaats: Doorn
Regio: Utrecht
Land: Nederland
Soort vakantie: Campings, Kamperen
Waardering: 4
Aantal Sterren: 4

De kampeerplaatsen met prive sanitair liggen midden in het groen. Iedereen heeft een ruime plaats op een veld, voorzien van 10 ampere elektra en centrale antenne aansluiting voor de  tv. De kampeerplaatsen zijn voorzien van een sanitaire unit, eigen prive sanitair. Prive douche, toilet en afwastafel.
I.v.m. de schoonmaak van de sanitaire units hebben deze kampeerplaatsen een afwijkende aankomst- en vertrektijd.  Aankomst 13.00 uur, vertrek om 11.00 uur.
Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.  
Wij verhuren  (op basis van beschikbaarheid) koelkasten, dit zijn tafelmodellen zonder vriesvak. Je dient de koelkast voor minimaal 5 dagen te huren. De kosten hiervoor zijn 5 euro per dag (tarief 2022) en wij brengen 50 euro borgkosten in rekening. De koelkast wordt bij de plaats afgeleverd en opgehaald.  (Als je hier gebruik van wilt maken,  stuur hiervoor een email naar  hetgrotebos@rcn.nl  onder vermelding van je reserveringsnummer).
 
Kom je met een camper? Boek dan een camperplaats. Op dit type kampeerplaats zijn campers namelijk niet toegestaan.

RCN Vakantieparken in Nederland. Schitterend gelegen op unieke locaties in Nederland. Op de RCN Vakantieparken in Nederland geniet je van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes midden in de natuur. Boek een vakantie bij een van onze bungalowparken in Nederland of kampeervakantie in het bos, aan het water of aan het breedste zandstrand van Nederland. En geen bijkomstigheid, onze parken zijn uitermate kindvriendelijk met verschillende activiteiten en sportmogelijkheden. De RCN vakantieparken in Nederland hebben veel speelgelegenheden waaronder sommigen zelfs een speelparadijs.

Bekijk hier alle vakanties van RCN.nl of alle vakanties naar DoornUtrecht

Bron: RCN.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie