RCN het Grote Bos – Camperplaats met prive sanitair – Doorn – Utrecht – RCN

RCN het Grote Bos – Camperplaats met prive sanitair – Doorn – Utrecht

Eigen sanitair: douche, toilet, wastafel

(update April 2022)
Plaats: Doorn
Regio: Utrecht
Land: Nederland
Soort vakantie: Campings, Kamperen
Waardering: 4
Aantal Sterren: 4

Ben je op zoek naar de luxe van een eigen douche, wc en wastafel bij je camperplek? Kies dan voor een van onze camperplaatsen met het nieuwe prive sanitair op onze camping.
Deze prachtige camperplaatsen in het groen zijn elk ongeveer 100m2 en hebben een verharde ondergrond. Er is aansluiting voor 10 Ampere stroom en een CAI aansluiting.
I.v.m. de schoonmaak van de sanitaire units hebben deze kampeerplaatsen een afwijkende aankomst- en vertrektijd.  Aankomst 13.00 uur, vertrek om 11.00 uur.
Het camperservicepunt, waar je water kunt innemen en de vuilwatertank kunt legen, bevindt zich op weg naar de Hoekenk aan de Eksterlaan.
Op het park zijn diverse sanitairgebouwen, voor het legen van het chemisch toilet is er bij elk sanitairgebouw een stortplaats aanwezig.
Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi.  
Wij verhuren  (op basis van beschikbaarheid) koelkasten, dit zijn tafelmodellen zonder vriesvak. Je dient de koelkast voor minimaal 5 dagen te huren. De kosten hiervoor zijn 5 euro per dag (tarief 2022) en wij brengen 50 euro borgkosten in rekening. De koelkast wordt bij de plaats afgeleverd en opgehaald.  (Als je hier gebruik van wilt maken,  stuur hiervoor een email naar  hetgrotebos@rcn.nl  onder vermelding van je reserveringsnummer).
 
Kom je met een caravan? Boek dan een kampeerplaats. Op dit type camperplaats zijn caravans namelijk niet toegestaan.

RCN Vakantieparken in Nederland. Schitterend gelegen op unieke locaties in Nederland. Op de RCN Vakantieparken in Nederland geniet je van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes midden in de natuur. Boek een vakantie bij een van onze bungalowparken in Nederland of kampeervakantie in het bos, aan het water of aan het breedste zandstrand van Nederland. En geen bijkomstigheid, onze parken zijn uitermate kindvriendelijk met verschillende activiteiten en sportmogelijkheden. De RCN vakantieparken in Nederland hebben veel speelgelegenheden waaronder sommigen zelfs een speelparadijs.

Bekijk hier alle vakanties van RCN.nl of alle vakanties naar DoornUtrecht

Bron: RCN.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie