Vakantiehuis voor 6 personen in Okkenbroek

Vakantiehuis voor 6 personen in Okkenbroek

(Update Februari 2023)

In het zuidwesten van Overijssel ligt Salland. Het gebied tussen de Sallandse Heuvelrug en de IJssel. De oude hanzestad Deventer vormt het hart van het gebied. Rond Deventer liggen langs de IJssel en in de bosgebieden van Salland verschillende landgoederen. Net ten oosten van Deventer ligt dit mooie landgoed. Op dit landgoed in Okkenbroek verblijf jein dit prachtige natuurhuisje. Samen met natuurhuisje 26057 (tien personen) vormen deze beide huizen de jachthuizen. De beide huizen staan op loopafstand van elkaar. Het huis is grotendeels in oorspronkelijke staat met eenkleine uitbouw voor een douche en toilet. Het hele huis is van hout en pastdaarom overal in de sfeer van de omgeving.  Voor warmte moet je in dit huisje eerst de houtkachel opstoken waarna al snel het hele huis aangenaam warm wordt.In de knusse woonkamer neemt deze kachel een centrale plek in. De eetkamer ismet suitedeuren met de woonkamer verbonden. Vanuit de woonkamer komt je in eenslaapkamer voor twee personen, eventueel tot drie uit te breiden met het mooie ouderwetse kantelbed. Ook kom je vanuit de woonkamer in de keuken waar jeeenvoudig maar bijzonder sfeervol je maaltijd kunt bereiden. We nemen je meeterug naar de jaren ’50 waarin je elektrisch kunt koken op ons unieke Etna fornuis.In de tweede slaapkamer kun je op hoogte slapen op de vide of je slaapt in hetstapelbed. In het Huis kun je met vier tot zes personen verblijven, maar ookmet twee personen blijft de sfeer intiem. Als je langs de rododendrons naar het huis loopt kun je zomaar een paar reeen in het veld zien staan.

Accomodatie: Vakantiehuis
Plaats: Okkenbroek
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Ja
Geschikt voor (maximaal): 6 personen

Beschikbare Faciliteiten: Koel-/vriescombinatie, Terras, Terras (overdekt), Tuin, Tuinmeubilair, Contactloos verblijf

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje.

Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Okkenbroek en in de regio Overijssel

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie