Sallands Genieten – Lemele – Overijssel

Sallands Genieten – Lemele – Overijssel

(Update Juni 2023)

Gelegen aan de voet van de 60 m hoge Lemerberg in het gezellige stadje Lemele, vind je dit prachtige, onlangs gerenoveerde groepshuis. Dit huis met 5 slaapkamers kan 10 gasten accommoderen en is ideaal voor familievakanties.

De Sallandse Heuvelrug ligt tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle aan de ene kant en Twente aan de andere kant. Het gebied, ontstaan in de ijstijd, bestaat uit maar liefst 26 heuvels, de rivier de Regge en de grootste aaneengesloten droge heide in Noordwest-Europa. Je kunt hier uitstekend wandel- en fietstochten organiseren.

Met ruime badkamers, een speelkamer en een grote keuken kun je in dit huis genieten van je vakantie. De tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair en je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats.

In verband met de coronaregels is dit huis tot eind mei uitsluitend te boeken voor mensen uit 1 huishouden + het tot dan toe toegestane aantal gasten. Boekingen die niet aan deze regels voldoen zullen geannuleerd worden.

Accomodatie: Sallands Genieten
Maximum aantal personen: 10
Aantal Sterren: 4
Zwembad: Nee
Plaats: Lemele
Provincie: Overijssel
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in LemeleOverijssel

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie