De Witte Duif 2 – Stegeren – Overijssel

De Witte Duif 2 – Stegeren – Overijssel

(Update Februari 2024)

Een gezellige vakantiewoning in Overijssel met een vijver en diverse gemeenschappelijke faciliteiten. De perfecte optie voor een heerlijke gezinsvakantie in het rustgevende oosten van Nederland!

Met het bos op slechts 500 m afstand kun je de dag gezond beginnen met een mooie wandeling. Leuke steden zoals Zwolle, Meppel en Heerenveen zijn gemakkelijk bereikbaar en ook een dagje over de grens kijken, in het buurland Duitsland, behoort tot de mogelijkheden. De ultieme toeristische ervaring – in een bootje door de grachten voor Giethoorn – is ook de moeite waard.

De accommodatie heeft een fijne inrichting met veel comfort. Je hebt toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en ook een potje tennis is hier mogelijk.
Het Park heeft zowel een buiten-zwembad als een tennisbaan dus.
Deze zijn toegankelijk met de toegangspas ‘Zwembad’ die in het sleutelkluisje ligt.
De openingstijden zijn van 15 mei tot 15 september van 08.00 uur tot 22.00 uur

Eventueel meegenomen fietsen kun u kwijt in de fietsenberging (met oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen) en er is parkeergelegenheid aanwezig voor een auto.

Dit huis is niet toegankelijk voor werkmensen en alleen voor recreactie gebruik.

Accomodatie: De Witte Duif 2
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 2
Zwembad: Ja
Plaats: Stegeren
Provincie: Overijssel
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in StegerenOverijssel

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie