Camping Kleine Belterwijde – Belt-Schutsloot – ANWB Camping

Camping Kleine Belterwijde – Belt-Schutsloot

(Update Augustus 2022)

Rustig, direct aan het water gelegen camping in het waterrijke Nationaal Park de Wieden. De toeristische staanplaatsen liggen op velden, omzoomd door struiken. Voor je boot is er een ligplaats. Geen boot? Huur een kano of kajak, of pak de fiets om de mooie omgeving te verkennen. Er is een zandstrandje en ligweide (grenzend aan de speeltuin) met uitzicht op het meer. Het zwemgedeelte is afgebakend met een houten damwand. In zowel het ondiepe als het diepe deel kan je van een glijbaan roetsjen.

Accomodatie: vakantie Campings
Erkende campings
Strandcampings
Middelgrote camping (170 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Belt-Schutsloot
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Belt-Schutsloot en in de provincie Overijssel

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie