Buitenplaats Berg en Bos nummer 43 – Overijssel – Overijssel

Buitenplaats Berg en Bos nummer 43 – Overijssel – Overijssel

(Update Juni 2023)

Dit mooie vakantiehuis op Buitenplaats Berg en Bos is van alle gemakken voorzien en zeer geschikt voor groepen. Geniet van je welverdiende vakantie in de riante tuin!

Je bevindt je in een rustig gebied, met het bos op 100 m van de woning en een meer op 5 km afstand. Hier kun je wandelen, picknicken en genieten van de natuur. Lemele ligt aan de voet van de Lemelerberg, een stuwwal van ongeveer 60 m hoog. De Sallandse Heuvelrug ligt tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle aan de ene kant en Twente aan de andere kant. Het gebied, ontstaan in de ijstijd, bestaat uit maar liefst 26 heuvels, de rivier de Regge en de grootste aaneengesloten droge heide in Noordwest-Europa. Je kunt hier uitstekend wandel- en fietstochten organiseren.

Het huis biedt comfortabele slaapkamers, meerdere badkamers en een ruime keuken. De riante tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair.

Accomodatie: Buitenplaats Berg en Bos nummer 43
Maximum aantal personen: 10
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Overijssel
Provincie: Overijssel
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in OverijsselOverijssel

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie