Buitenplaats Berg en Bos nummer 13 – Overijssel – Overijssel

Buitenplaats Berg en Bos nummer 13 – Overijssel – Overijssel

(Update Februari 2024)

Dit mooie vakantiehuis op Buitenplaats Berg en Bos is van alle gemakken voorzien en zeer geschikt voor families. Het is gelegen direct aan het natuurgebied en voorzien van vrij uitzicht en volop privacy. Geniet van je welverdiende vakantie met een drankje naar keuze in de riante tuin!

Je bevindt je in een rustig gebied, met het bos op 100 m van de woning en een meer op 5 km afstand. Hier kun je wandelen, picknicken en genieten van de natuur. Lemele ligt aan de voet van de Lemelerberg, een stuwwal van ongeveer 60 m hoog. De Sallandse Heuvelrug ligt tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle aan de ene kant en Twente aan de andere kant. Het gebied, ontstaan in de ijstijd, bestaat uit maar liefst 26 heuvels, de rivier de Regge en de grootste aaneengesloten droge heide in Noordwest-Europa. Je kunt hier uitstekend wandel- en fietstochten organiseren.

Het huis is in 2023 volledig gemoderniseerd en het biedt comfortabele slaapkamers, meerdere badkamers en een ruime keuken. De riante tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Dit huis bevindt zich in een natuurgebied en is niet geschikt voor groepen jongeren die van feesten houden.

Accomodatie: Buitenplaats Berg en Bos nummer 13
Maximum aantal personen: 10
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Overijssel
Provincie: Overijssel
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in OverijsselOverijssel

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie