Buitengoed Het Lageveld – 62 – Hoge Hexel – Overijssel

Buitengoed Het Lageveld – 62 – Hoge Hexel – Overijssel

(Update Februari 2024)

Deze comfortabele villa’s staan op Buitengoed Het Lageveld in een prachtige bosrijke omgeving, nabij Almelo en Enschede, in het mooie Twente.

In alle woningen is een slaapkamer op de begane grond en de andere slaapkamers bevinden zich op de verdieping. De keuken en woonkamer zijn van alle gemakken voorzien en de tuin is prachtig. De kinderen zullen de trampoline geweldig vinden. De woningen zijn individueel ingericht (foto’s verwijzen naar woning NL-145).

Naast het park ligt het recreatiemeer waar u gratis kunt zwemmen en uw kinderen zich volop kunnen vermaken (36ha). Het park is een zwem- en recreatieparadijs in de zomermaanden. Bij een verblijf van meer dan een week wordt het beddengoed wekelijks verschoond. (Kosten per week)

Bij de ingang van het park staat een dubbele elektrische laadpaal waar u met uw laadpas gebruik van kunt maken. Buitengoed het Lageveld is een ruim opgezet familiepark waar u met uw gezin een ontspannen tijd kunt doorbrengen. Niet geschikt voor jeugdgroepen. De receptie biedt onder andere ook de volgende diensten aan: B&B van het beheerdersechtpaar.

Accomodatie: Buitengoed Het Lageveld – 62
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 5
Zwembad: Nee
Plaats: Hoge Hexel
Provincie: Overijssel
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Hoge HexelOverijssel

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie