Bodelaeke-Beulaker luxe wellne – Giethoorn – Overijssel

Bodelaeke-Beulaker luxe wellne – Giethoorn – Overijssel

(Update Juni 2023)

Het landhuis en is een van de grootste villa’s op Water Resort Bodelaeke. Dit huis is geschikt voor maximaal 8 personen. Elke kamer heeft twee bedden. De twee badkamers en twee aparte toiletten bieden voldoende privacy als u met meerdere gezinnen op vakantie wilt. Het is een leuke plek om een vakantie door te brengen direct aan het water. Het interieur kan afwijken van de foto’s omdat alle huizen met dezelfde kwaliteitsnormen worden behandeld. Dit zeer ruim opgezette park in Giethoorn, het ‘Venetie van het Noorden’, ligt aan de rand van het natuurgebied de Weerribben. U kunt er zeilen, vissen, zwemmen, wandelen, fietsen of gewoon ontspannen op uw eigen terras. Natuurlijk kunt u ook een elektrische sloep of boot reserveren voor een verblijf, deze ligt dan voor uw huis voor anker. Vissen kan ook op het park tegen een kleine vergoeding. Werp uw kunstaas uit vanaf uw eigen steiger. In het natuurgebied Weerribben Wieden kunt u de volgende soorten tegenkomen; bittervoorn, stekelbaars, riviergrondel, ruisvoorn, snoek, brasem, baars, snoekbaars, witte brasem, zeelt en pos. Nachtvissen is toegestaan in uw villa, maar alleen als u geen lawaai maakt.

NIEUW OP HET PARK (2016): Er is nu de beachclub Bodelaeke met een eigen restaurant, overdekt terras en jeu de boules baan. Speciaal voor kinderen is er een speelstrand met piratenschip geopend. Er is een zwemgedeelte, begrensd door boeien, voor kinderen tot een diepte van 130 cm. Daarnaast is het park begonnen met de verhuur van fietsen en e-bikes. Ook heeft het park de vloot uitgebreid met aluminium elektrische boten. Bodelaeke is nog in aanbouw. In de hoogzomer is er geen bouwactiviteit.

Accomodatie: Bodelaeke-Beulaker luxe wellne
Maximum aantal personen: 8
Aantal Sterren: 5
Zwembad: Ja
Plaats: Giethoorn
Provincie: Overijssel
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in GiethoornOverijssel

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie