Westerland – Westerland – Noord-Holland

Westerland – Westerland – Noord-Holland

(Update Juni 2023)

Mooie grote flat aan het Amstelmeer.

Welkom in uw appartement op de eerste verdieping! Vanuit uw woonkamer heeft u een fantastisch uitzicht over het water en kunt u vogels kijken, evenals de loop van de zon. De zonsondergangen zijn van hieruit fantastisch.

Uw accommodatie ligt aan het Lutje strand en dicht bij de Waddenzee. Van hieruit kunt u vele wandelingen, trektochten en fietstochten maken. Fietsen kunt u huren in het volgende dorp.

De flat zelf is verdeeld over 2 verdiepingen, en biedt u smaakvol comfort. Het uitzicht over de velden, het haventje en de zee zal u fascineren en zorgen voor een heerlijke, zorgeloze vakantie. Kijk uit naar uw tijd aan het Amstelmeer.

Accomodatie: Westerland
Maximum aantal personen: 5
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Westerland
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in WesterlandNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie