Vakantiehuis voor 4 personen in vijfhuizen (nieuwe brug, 3 km van Haarlem)

Vakantiehuis voor 4 personen in vijfhuizen (nieuwe brug, 3 km van Haarlem)

(Update Februari 2023)

Tussen Haarlem en Amsterdam aan het vaarwater dat deze twee steden verbindt ligt een verborgen huis op een akker. Het veld wordt sinds drie jaar herbebost en een voedselbos is in de maak. Het huis is licht en heeft een houtkachel (en infrarood panelen), een glazen gedeelte, een binnengedeelte met een grote 2p bedstee (slaapkamer 1) en badkamer en op de vide staan twee extra bedden (slaapkamer 2). Het huis is rustig en ontspannend.

Accomodatie: Vakantiehuis
Plaats: vijfhuizen (nieuwe brug, 3 km van Haarlem)
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Huisdieren toegestaan?: Nee
Geschikt voor (maximaal): 4 personen

Beschikbare Faciliteiten: Tuinmeubilair, Tuin, Koel-/vriescombinatie, Internet, Open haard, Tuindeuren, Keuken, Tuin (omheind), Verwarming (elektrisch), Trampoline, Vergaderingen, Douche, Toilet, Warm water, Elektriciteit, Drinkwater, Tweepersoonsbed, Badkamer, Houtkachel, Eenpersoonsbed, Sanitaire voorzieningen, Parking, Binnenplaats (gedeeld met anderen)

Een vakantie huisje in de Natuur in Nederland: Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dat is vakantie vieren in een natuur huisje.

Alle vakantiehuizen voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen niet op (grootschalige) vakantieparken

Bekijk hier alle vakantiewoningen in vijfhuizen (nieuwe brug, 3 km van Haarlem) en in de regio Noord-Holland

Bron: Natuurhuisje.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie