Strand49 – Sint Maartensbrug – ANWB Camping

Strand49 – Sint Maartensbrug

(Update Februari 2024)

Het vierkante, kleinschalige terrein bevindt zich in een duinlandschap aan de kust van Noord-Holland. De autovrije staanplaatsen hebben door het duinterrein en de begroeiing veel privacy. Iedere plaats heeft privesanitair. Het Noordzeestrand is op fietsafstand (3 km) van de camping. Ook door de duinen zijn diverse fiets- en wandeltochten te maken en heeft de camping zijn eigen fiets-app. Op de camping zijn fietsen te huur. De eigenaar probeert aan alle verzoeken van zijn gasten te voldoen.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (58 plaatsen)
Aantal Sterren: 4
Plaats: Sint Maartensbrug
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Sint Maartensbrug en in de provincie Noord-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie