Resort Koningshof 2 – Schoorl – Noord-Holland

Resort Koningshof 2 – Schoorl – Noord-Holland

(Update Juni 2023)

Dit is een sfeervol vakantiehuis in Schoorl in Noord-Holland. Met 3 slaapkamers is het huis groot genoeg voor 6 personen, wat ideaal is voor een stel of een gezin. Bij dit vakantiehuis beschik je over een tuin en een terras.

Het karakteristieke Residence Koningshof ligt in Schoorl in de gemeente Bergen. Je bevindt je hier vlak bij de Schoorlse Duinen. Het Noordzeestrand is per fiets te bereiken (te huur op het park). In de omgeving kun je ook een bezoek brengen aan Kaasstad Alkmaar.

Het comfortabele vakantiehuis Koningshoeve is zowel voor 4 personen (NL-13152 en NL-13685) als voor 6 personen beschikbaar (NL-13153). De huizen zijn allemaal gezellig ingericht en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Er is ook een luxere versie van deze huizen, ook weer voor 4 personen (NL-13154) en 6 personen (NL-13156). Buiten op het terras geniet je van een goed glas wijn.

Accomodatie: Resort Koningshof 2
Maximum aantal personen: 6
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Schoorl
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in SchoorlNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie