Resort de Rijp 21 – West-Graftdijk – Noord-Holland

Resort de Rijp 21 – West-Graftdijk – Noord-Holland

(Update Juni 2023)

Deze knusse lodge van het type tiny house staat op Resort De Rijp, op slechts 15 km. van de gezellige kaasstad Alkmaar en ca. 25 km. van het eerste Noordzeestrand.

Zoals u kunt verwachten van een tiny house, beschikt u over alles, maar op een kleine oppervlakte. In de woonkamer vindt u er een gezellige gaskachel en een tv. Er is een open keuken en een slaapvertrek met twee 1-pers. bedden, gescheiden van de woonkamer middels een gordijn. De overige twee slaapplaatsen bevinden zich op de open slaapvide (geen stahoogte), te bereiken vanuit de woonkamer middels een steile ladder. In de badkamer beschikt u over een douche en een toilet.

Buiten vindt u er een (overdekt) terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor een auto bij het tiny house.

Op Resort De Rijp kunt u diverse villa’s, vakantiehuizen, chalets en safaritenten boeken van vier tot veertien personen.

Het zwembad is gesloten vanwege onderhoud tot 30 april 2022.

Accomodatie: Resort de Rijp 21
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Ja
Plaats: West-Graftdijk
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in West-GraftdijkNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie