Recreatiepark Wiringherlant – Wiringher Chalet 71 – Hippolytushoef – Noord-Holland

Recreatiepark Wiringherlant – Wiringher Chalet 71 – Hippolytushoef – Noord-Holland

(Update Juni 2023)

Dit vrijstaande chalet ligt op een vakantiepark dat aan de Waddenzee gelegen is. Deze accommodatie is zeer geschikt om als uitvalsbasis te gebruiken om Noord-Holland te ontdekken.
Het chalet is praktisch en comfortabel ingedeeld, met een open keuken en moderne zithoek voor gezellige avonden. Via de tuindeuren heeft u toegang tot de ruime tuin met terras en comfortabel tuinmeubilair. De perfecte plek om een mooie dag in uw vakantie aan de Waddenzee te starten en af te sluiten.

Op dit vakantiepark in Noord-Holland zijn diverse accommodaties te boeken voor 4 t/m 10 personen.

Accomodatie: Recreatiepark Wiringherlant – Wiringher Chalet 71
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Hippolytushoef
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in HippolytushoefNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie