Naast het Bollenveld – Egmond-Binnen – Noord-Holland

Naast het Bollenveld – Egmond-Binnen – Noord-Holland

(Update Februari 2024)

In dit ruime, moderne vakantiehuis in Egmond Binnen ontsnap je net aan het toeristische Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Alkmaar. De 2 ruime slaapkamers in de woning zijn ideaal voor jonge gezinnen met 2 volwassenen en 2 kinderen. Je kunt met de fiets de duinen leren kennen.

In het centrum vind je gezellige restaurants, winkelgelegenheden en supermarkten. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes in de regio en de stranden van Egmond aan Zee en Bergen aan Zee kun je bereiken via het Noordhollands Duinreservaat. Daar kun je met eigen ogen zien hoe het Nederlandse duinlandschap zich in de loop der eeuwen heeft gevormd.

Het diervriendelijke huis is van alle gemakken voorzien. Naast een goed uitgeruste keuken, een moderne badkamer en comfortabele slaapkamers, is er een ruime tuin. De tuin heeft een lekker zitplekje en voor de kinderen staan er speeltoestellen. Ook staan er fietsen in het schuurtje, die je mag pakken als je de regio wil verkennen op 2 wielen.

Accomodatie: Naast het Bollenveld
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Egmond-Binnen
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Egmond-BinnenNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie