Minicamping Weilust – De Cocksdorp – ANWB Camping

Minicamping Weilust – De Cocksdorp

(Update: Januari 2023)

Omringd door een haag van bomen en struiken ligt deze camping in een open landschap. Door het jonge groen is er beperkte beschutting. Het kampeerveld is autovrij; auto’s staan op een apart terrein. Voor kinderen is er een speeltuin met trampoline en een pingpongtafel. In een bijgebouw is een magnetron en koel/vriescombinatie voor algemeen gebruik beschikbaar. Door de zitjes en een leeshoek is het hier ook aangenaam om bij slecht weer te verblijven. ’s Ochtends is er een broodjesservice.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (15 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: De Cocksdorp
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in De Cocksdorp en in de provincie Noord-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie