Kennemer Duincamping De Lakens – Bloemendaal aan Zee – ANWB Camping

Kennemer Duincamping De Lakens – Bloemendaal aan Zee

(Update Augustus 2022)

De camping ligt in de duinen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De staanplaatsen zijn op een ondergrond van zand met een laag gemalen schelpen. Er is een wellnessbus waarin je terecht kunt voor een schoonheidsbehandeling, een massage, een kapbeurt en een pedicure of manicure. In de Zen Zone worden yogalessen gegeven. Voor de kinderen is er een bijzonder leuke (water)speeltuin. De camping heeft ook een Finse sauna en fietsverhuur. Er kan enige geluidshinder zijn van het autocircuit Zandvoort.

Accomodatie: vakantie Campings
Erkende campings
Campings aan zee
Zeer grote camping (827 plaatsen)
Aantal Sterren: 4
Plaats: Bloemendaal aan Zee
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Bloemendaal aan Zee en in de provincie Noord-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie