Hoeve Landzicht 22 pers – Callantsoog – Noord-Holland

Hoeve Landzicht 22 pers – Callantsoog – Noord-Holland

(Update Juni 2023)

Deze accommodatie is rustig gelegen buiten het Noord-Hollandse Callantsoog. Deze boerderij bestaat uit 4 verschillende appartementen. Deze zijn allen met elkaar verbonden. Deze hoeve is geschikt voor 22 personen en beschikt over 10 slaapkamers.

De accommodatie ligt midden in de natuur en vlak bij de duinen. Het centrum van Callantsoog en het strand zijn in 10 minuten wandelen te bereiken. Vanuit het huis kan je gemakkelijk naar Ecomare. Iets naar het noorden ligt Den Helder, waar veel bezienswaardigheden zijn.

Op het middenstuk op de begane grond zit een gezellige groepsruimte met bar en diverse zitjes die toegang geeft tot de overige appartementen. Er zijn in totaal 4 woonkamers en 4 terrassen met voldoende tuinmeubelen evenals een gazon voor de kinderen. Je kunt een extra groepsruimte bijhuren indien gewenst. Neem telefonisch contact op voor meer informatie. Indien een huisdier niet is aangevraagd, kan toegang tot het park en de geboekte accommodatie worden geweigerd.

Accomodatie: Hoeve Landzicht 22 pers
Maximum aantal personen: 22
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Callantsoog
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in CallantsoogNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie