Duinzoomhoeve – Julianadorp – ANWB Camping

Duinzoomhoeve – Julianadorp

(Update Augustus 2022)

De autovrije camping ligt tussen de bollenvelden. Er is een buitenkeuken met een pizzaoven en een barbecue. Er zijn enkele speeltoestellen en skelters. Men kan op verzoek bij de boer aan tafel eten. Je kunt broodjes bestellen, een geserveerd ontbijt is ook mogelijk. Fietsen (ook elektrisch) en een kano zijn te huur. Soms worden uitstapjes georganiseerd. Het Noordzeestrand ligt net achter de duinenrij. In 2022 winnaar Camping van het Jaar in de categorie ‘de beste kleine camping’.

Accomodatie: vakantie Campings
Kleine campings
Erkende campings
Kleine camping (35 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Julianadorp
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Julianadorp en in de provincie Noord-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie