Duincamping De Lepelaar – Sint Maartenszee – ANWB Camping

Duincamping De Lepelaar – Sint Maartenszee

(Update Augustus 2022)

De natuurlijke, autovrije camping ligt in de duinen tussen natuurgebied Het Zwanenwater en de drukke kustweg. Je hebt je te houden aan een aantal regels zoals: geen houtskoolbarbecues, de lengte van caravans (max. 6 m excl. dissel), geen campers buiten de camperplaatsen en reservering in het hoogseizoen. De camping biedt een recreatieclub voor de kleintjes en animatie gericht op de natuur. Er is een trapveldje. Afhankelijk van je staanplaats varieert de afstand tot het strand van 1,5 tot 3 km.

Accomodatie: vakantie Campings
Erkende campings
ANWB Kampeerkaart CKE
Grote camping (401 plaatsen)
Aantal Sterren: 3
Plaats: Sint Maartenszee
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

ANWB is een heel bekende speler op het gebied van Camping vakanties. Door de jarenlange kennis en ervaring, weten ze precies waar je het beste kunt zijn voor een mooie, leuke camping. Of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine camping in Nederland. Of je nu juist wel of geen huisdieren wilt meenemen. De ANWB heeft de camping al gevonden. Nu nog kijken welke voor u de beste camping in Nederland is.

Bekijk hier alle vakantiemogelijkheden van ANWB of alle vakantiewoningen in Sint Maartenszee en in de provincie Noord-Holland

Bron: ANWBCamping.nl

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.
U kunt hier ook uw Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie