de Groene Specht – Schoorl – Noord-Holland

de Groene Specht – Schoorl – Noord-Holland

(Update Juni 2023)

Dit vrijstaande vakantiehuis heeft een prachtige ligging, midden in het bos van Schoorl. Achter het vakantiehuis loopt een slootje dat kenmerkend is voor het rustgevende karakter van de locatie. Zeer geschikt voor ontspannen vakanties met een bevriend stel.

Schoorl ligt in een prachtige omgeving. Geniet van de bos- en duinrijke omgeving middels wandel- en fietstochten, bijvoorbeeld vanaf het buitencentrum van Schoorl. Op deze manier ontdek je leuke Noord-Hollandse kustplaatsen zoals Bergen en Hargen aan Zee. Het buitencentrum Schoorlse Duinen ligt aan de rand van het duingebied. De Schoorlse Duinen zijn de hoogste van Nederland, dus er is alle ruimte om te klimmen, te dalen en uit te waaien.

Het vakantiehuis heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren en een heerlijke zithoek. Vanaf hier kijk je uit op de grote, op het zuiden gelegen, tuin met terras. Er is een zonneterras op het zuiden en hoewel het vakantiehuis op het erf van de eigenaar is gelegen, heb je hier volop privacy en een eigen toegang.

Vanwege de sloot achter het huis is de vakantiewoning niet geschikt voor kinderen.

Accomodatie: de Groene Specht
Maximum aantal personen: 4
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Schoorl
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in SchoorlNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie