Combi Weeshuis Enkhuizen – Enkhuizen – Noord-Holland

Combi Weeshuis Enkhuizen – Enkhuizen – Noord-Holland

(Update Februari 2024)

In deze ruime groepsaccommodatie in het centrum van Enkhuizen vind je maar liefst 11 slaapkamers. De vakantiewoning is dan ook zeer geschikt voor grote gezelschappen, zoals vriendengroepen of een familie. De ligging is uniek, de accommodatie bevindt zich naast de kerk in een historisch weeshuis.

Enkhuizen biedt diverse activiteiten voor jong en oud. Zo kun je schepen bewonderen in de haven, een bezoek brengen aan Sprookjeswonderland met de kinderen of een dagje naar het Zuiderzeemuseum. Bovendien kun je heerlijk door de stad wandelen langs talloze monumenten en grachtjes, winkelen en heerlijk dineren. Ook net buiten het stadje kun je mooi wandelen, fietsen en natuurlijk varen.

Aan de achterkant van de groepsaccommodatie stap je via de zonnige binnenplaats met diverse moestuintjes zo de lichte, gezellige, compleet ingerichte woonkeuken binnen. Hier kun je met het hele gezelschap zitten. In het midden van het huis ligt een woonkamer met een knusse zithoek en een televisie.

Accomodatie: Combi Weeshuis Enkhuizen
Maximum aantal personen: 32
Aantal Sterren: 3
Zwembad: Nee
Plaats: Enkhuizen
Provincie: Noord-Holland
Nederland

Over Chalet.nu: Meer dan 75.000 vakantiehuizen in Europa. Wij bieden meer dan 75.000 vakantiehuizen aan in 24 Europese landen. Dit varieert van een gezellig huisje voor een weekendje weg tot grote groepsaccommodaties. Eenvoudige huizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren woningen met privé zwembad. Natuurlijk hebben we ook een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland. Dit aanbod komt tot stand door een samenwerking met diverse touroperators. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in EnkhuizenNoord-Holland

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie